8 Haziran 2012 Cuma

Sağlıklı Zayıflama Alışkanlıkları


Her öğünü hazırlamadan önce üç parmağınızı kaldırın ve kendinize şöyle deyin: “bir protein, bir iyi karbonhidrat ve az miktarda doymamış yağa ihtiyacım var.” O nedenle, tipik öğününüz bir parça tavuk ya da balık, taze sebze ve meyveler ile ufak bir parça zeytinyağı ya da badem türü birkaç yemiş gibi tekli doymamış yağ kaynağı içermelidir. Bu gibi bir söylem her şekilde zayıflamak isteyen kullanıcılara destek verir.
Öğün sayısını artıran -günde dört, beş küçük iyi dengelenmiş öğün- bir alışkanlık geliştirin ve ensülin düzeyinizi dengede tutun.
Büyüklüğü küçük ile orta arasında kadar fazla sayıda yemek yerseniz asla vücudunuzu şekerle ya da diğer maddelerle doldurmazsınız.
Sağlıklı yiyecekler yemiş olsanız bile Lida kullanırken bazen yedikleriniz fazla gelebilir. Bu durumu yadırgamamalısınız.Ürün yüksek oranda tokluğa vesile olur.
Eğer öğününüzü büyük tutarsanız, örneğin mide barsak sisteminizi yiyecekle doldurabilirsiniz, kanınız şekerle dolar ve ensülin düzeyiniz bozulur. Bu yüzden gün boyunca küçük miktarlarda yemek en iyisidir. Unutmayın karbonhidratlar, doğru karbonhidratlar -bunlar ensülin dengesini hızla bozmazlar- olmadıkları sürece basitçe şekere eklenebilir. Taze sebze ve meyvelerin tadını çıkarın ve patates, kek, şekerleme, makarna ve diğer şekerli yiyeceklerden sakının.
Kan şekeri düzeyinizin istikrarlı olması ayrıca bitkinlikle mücadele etmenize yardımcı olacak ve kontrolsüz şekilde yiyecekleri arzulamanızı engelleyecektir. Zayıflama ilacı olarak en yüksek etkiye sahip olan  Li Da için bu geçerlidir. Düşük ensülin düzeyinin bir başka yararı, konsantre olma, açık ve berrak düşünme yeteneğini artırma yeteneğidir ve yüksek düzeyde serotonine bağlı mutluluk duygusunu geliştirir.

0 yorum:

Yorum Gönder