11 Haziran 2012 Pazartesi

Kilo Uyumunu Lida’ yla Sağlayın

Lida form kapsül ile kısa zamanda bitecek bir yolculuğa çıktınız. Lida kullanımını düşündüğünüz her seferinde, hücreleriniz dahaderinlemesine kilo uyumunun içine girer. Bedeninizi sevgiye bırakın, bu yeryüzündeki tek işlevinizi sevginin elleri, ayakları, kelimeleri ve faaliyetleri olarak yerine getirdiğinizi görün.Bunu bir oyuna dönüştürün, kutsal bir dünyada yaşadığınızı hayal edin. Gerçekten de öyle. Aldığınız her nefesle, lida‘ nın sizi zayıflatmasının heyecanını duyacaksınız. Bütün bedeniniz yeni ve neredeyse ürkütücü bir canlılığa uyanacak. Siz O’ nun içinde yaşıyorsunuz, O da sizin içinizde yaşıyor.
Elinize baktığınızda, O’ nun elini görün. Gözlerinizle gördüğünüzde, O’nun gözleriyle gördüğünüzü hayal edin. Gün boyunca birkaç kez, öylece durun ve bedeninizin ışıktan yapıldığını hayal edin. Ve ışık olacaksınız.
Evet, kilonuzu vereceksiniz. Bu kursa, yiyecek ve fiziksel egzersizle ilgili sizin işinize yarayan her türlü perhizi ekleyin; sonunda en iyi karışımı buldunuz. Ancak unutmayın: Bir kez kilo verdiğinizde, başlangıçta gereksiz yere etinize depolanmış olan düşünce yapılarına geri döndüğünüz takdirde, depo sürecinin yeniden başlayacağını varsaymak akıllıcadır. Bütün bunlardan kendiniz hakkında bir şey öğrendiniz: Lida kapsül etki alanının dışında işlevinizi iyi yerine getirmiyorsunuz.
İster karanlık dolu olsun ister ışık, bütün yollar zamanı gelince İlahi’ nin kollarına döner. İster tünelin sonundaki ışık ister ölüm anında görülen ışık yoluyla, sevgi her zaman son sözü söyleyecektir. Tüneli ya da ölümü beklemenize gerek yok; onu şimdi duyabilirsiniz. Yaşadığınız acı başlangıçta sevginin iradesi değildi ve yeterince acı çektiniz. Şimdi durmak için ne yapacağınızı biliyorsunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder