11 Haziran 2012 Pazartesi

Kilo Alma Kaygısı Olanlara Lida

Hemen hemen herkes kimi zaman aşırı uyarıldığını hisseder… basınç altında olduğunu… kaygılı… bir şeyden korktuğunu. İnsanların bu kaygıyla baş etme yolları farklıdır; bu yolların bazıları sağlıklı, bazıları sağlıksızdır. Çok yiyen biriyseniz, açıkça kaygı canavarını sakinleştirmeye çalışmanın bir yolu olarak fazla yiyorsunuzdur. Fazla yemedenkaynaklanan kilolar için lida kapsül kullanmanızı tavsiye ediyoruz.
Sükûnete ulaşmak için yiyeceği kullanırsınız ama çok yiyerek ulaştığınız sükûnet, olsa olsa geçici bir sükûnettir. O keki, ekmeği ya da başka bir şeyi yediğinizde beyninizde başlayan kimyasal reaksiyon, uyuşturucu bağımlısının iğne damara girdiğinde aldığı esrardan farklı değildir. Kaygınız hem fiziksel gerilim hem de suçluluk duyguları yoluyla daima tam güç geri dönecektir.
Aşırı yemeniz, lunaparkta korku evindeki hız treni gibidir: Kaygı: “İşim [evlilik, borç veya neyiniz varsa] beni kaygılandırıyor.” Aşırı yemeninönüne geçmek için lida kapsül kullanarak kurtulabilirsiniz. Sükûnete ulaşma çabası: “Bir paket cipsi yiyeceğim.” Kaygı: “Bütün cipsi yediğime inanamıyorum.” Bu noktada, kaygınızı ikiye katladınız: Aynı durumsal gerilimi, artı az önce yiyecek vagonundan düşmenin gerilimini yaşıyorsunuz.
Sükûnete ulaşma çabası: “Etrafta yiyecek başka bir şey olup olmadığını merak ediyorum.” Kaygı: “Midem bulanıyor. Ve berbat durumdayım. Kendimden nefret ediyorum.” Ve hız treni devam eder… Eğer lida kapsül kullanmazsanız kilo alma devam eder. Lida bitkisel kapsül ile diyet yapanlar kısa zamanda sonuçlarını görmüştür.

0 yorum:

Yorum Gönder