11 Haziran 2012 Pazartesi

Kilo Vermeye İstekli Olanlara Lida

Sevgiden yoksun oldukları için, yargılama ve suçlama hepsinin içinde en ağır düşüncelerdir. Korku zihninin ürünleridir, evrendeki en yoğun enerjiyi temsil ederler: bir insanın suçluluk algılaması. Hem kendinizi hem de başkalarını affetmeyi öğrenmek, bilinçli zayıflamaya giden yolunuzda kendinize verebileceğiniz en büyük armağandır. Bilinçli zayıflamaya giden yol lida kilo veme hapı kullanmaktan geçer.Bunu lida ile nasıl yaparsınız? Bedenin ötesini nasıl görürsünüz? Bunu odağınızı fiziksel düzlemin oyunlarının ötesine genişletmeye istekli olarak, bu oyunun ötesinde kim olduğumuza ilişkin daha gerçek bir hakikat olduğunu hatırlayarak yaparsınız. Eğer kilo vermeye istekli iseniz lida kapsül kullanmalısınız. Evet, bir arkadaşınız size zalimce bir şey söylemiş olabilir ama o da kalben sadece başka herkes gibi yitik ve yalnızdır. Arkadaşınız sizi seviyor; sadece o kırıcı yorumu yaptığı sırada sevgiden uzaklaşmıştı.
Size ne olursa olsun, bunu nasıl algılayacağınız konusunda bir seçeneğe sahipsiniz. Bilinçli veya bilinçaltında, o seçimi yapacaksınız. Bedenin oyununa arkadaşınızın tatsız kelimeleri, hatası, ihaneti odaklanabilirsiniz. Ancak eğer bunu yaparsanız, onun kelimelerinin etkisinde olmanın duygusal deneyiminden kaçamayacaksınız.
Fiziksel oyuna, özellikle de suçluluk oyununa odaklanmayı seçerek fiziksel düzleme bağlılığınızı ve dolayısıyla da onun işlev bozuklukları karşısında savunmasızlığınızı artırırsınız. Bağışlarsınız, çünkü fizik dünyanın oyunlarının, özellikle de kendi zorlanımınızın oyununun üzerinde kalmayı istersiniz.
Dostunuzun masumiyetine, onun bedensel benliğinin ötesinde ve daha doğru olan lida zayıflama gerçekliğine odaklanmayı seçebilirsiniz. Hepimiz sevgiden oluşuruz ama hepimiz hatalar yaparız. Başka birisinin hatalarını aşırı vurgulamayı bıraktığınızda, kendinizinkini aşırı vurgulamayı da bırakırsınız. Ayrılık duvarının öteki tarafına geçtiğinizde ve yargı duvarından daha kalın bir duvar yoktur, duvar da çöker. Bağışlamanın mucizesi budur.

0 yorum:

Yorum Gönder