19 Şubat 2011 Cumartesi

Yurtdışı Sipariş Ve Western Unionla Ödeme

lida



Yurt Dışı Gönderilerimiz 3 Günde Teslim


Lida Yosun Kapsülü yurt dışı kampanyaları ile bu sene en iyi kampanyaları size sunuyor. Zayıflamada en ideal zayıflama ürünü olan lida zayıflama hapı ile bu kampanyayı kaçırmayın.

Lida Kampanyası
1 Kutu Lida Zayıflama Hapı 25 Euro
2 Kutu Lida Zayıflama Hapı 50 Euro
3 Kutu Lida Zayıflama Hapı 75 Euro
4 Kutu Lida Zayıflama Hapı 100 Euro
5 Kutu Lida Zayıflama Hapı 125 Euro +1 Kutu Hediye
10 Kutu Lida Zayıflama Hapı 250 Euro +2 Kutu Hediye
Ödeme Bilgileri;
- Western Union İle İsme Havale
- Euro Hesabına Havale
Not; Ödeme Yapabilmek İçin Satış Danışmanımızı aramanız gerekmektedir.
Sipariş Telefonları;
- 0090 541 520 56 99
7/24 Sipariş Hattı
- 0090 541 520 57 97
Msn İle İletişim;
Msn Adresini Kaydedin İndirimden Yararlanın
zayiflamaurunleri@hotmail.com.tr
yurtdisisiparisi@hotmail.com
Lida Zayıflama Hapı Tüm Dünya Ülkelerine Hizmet vermekteyiz. Lida Zayıflama Hapını sipariş vermek için bir telefon ile bize ulaşabilirsiniz ve ya aşağıdaki bilgileri okuyarak ödeme konusunda ve sipariş vermek konusunda bilgileri alabilirsiniz. Almanya, Hollanda, Fransa, İngiltere , Avusturalya, Avusturya, İsviçre, İtalya, Rusya, Bulgaristan, Danimarka, İspanya, Ukranya Ve Diğer Tüm Ülkelere Hizmet veriyoruz.
Nasıl Sipariş Verebilirim ?

Sipariş vermek için öncelik olarak sipariş destek hatlarımızdan müşteri temsilcimizi ulaşabilir ve müşteri temsilcimiz ile siparişinizi beraber oluşturabilirsiniz veya sitemizde bulunan sipariş sayfasından sipariş formuna ulaşarak sipariş ver butonuna tıkladıktan sonra sipariş formuna ulaşırsınız oradan sipariş formunda gerekli olan bilgileri doldurarak siparişinizi verebilirsiniz. Vereceğiniz siparişler ortalama olarak 4-9 gün aralığı ile elinizi teslim edilir. Telefon ile sipariş vermek istiyorsanız Sipariş Hattı;

0090 0541 520 56 99

0090 0541 520 57 97

Sipariş hatlarımızdan müşteri temsilcimizi ulaşabilir ve siparişinizi beraber oluşturabilirsiniz. 7/24 Saat hizmet vermekteyiz.

Nasıl Ödeme Yapabilirim ?

Ödeme seçeneklerimizi ise şu şekildedir;

1- Western Union İle İsme Havale ;

Yurtdışı siparişlerde kapıda ödeme seçeneğimiz yoktur.

Vermiş olduğunuz siparişin size bildireceğimiz isme ürünün size daha çabuk ulaşabilmesi için yurtdışında western union ibaresi bulunan bankalardan yada yurtdışı ptt’lerinden belirtilen sipariş miktarı kadar ödemeyi yaptıktan sonra bankanın size vermiş olduğu mtcn şifresini satış temsilcimize bildirdiğinizde bankada hesap kontrol edildiğinde ürün aynı gün kargoya verilecektir.

2- Döviz Hesabına Ödeme;

Eğer döviz hesabına para yollamak istiyorsanız. Vereceğimiz döviz hesap numarasına siparişinizin tutarı kadar ödemeyi yolladığınızda müşteri temsilcimizi bildirildikten sonra banka hesabı kontrol edildiğinde ürün aynı gün kargoya verilecektir.

3- Kredi Kartı İle Ödeme;

Kredi Kartı ile ödeme yapmak istediğinizde sitemizden kredi kartı ile ödeme sipariş formuna ulaşarak oradan gerekli bilgileri doldurarak bankaya ödeme yapılır. Yurtdışı kredi kartlarında %25 Komisyon tutarı bulunmaktadır. Türk Kredi kartlarına komisyonsuz ödeme yapabilirsiniz.

1 yorum:

  1. selamlar.Kooloidal gfcmfcş suyu yapısı itibarıyla stbial bir fcrfcndfcr. Sivilce ve akne oluşturan bakteri, virfcs v.s. anında f6ldfcrfcr ve stbial olması nedeniyle bakteri oluşumuna izin vermez. Gfcmfcş suyu ile plduke7a ağır ve ilerlemiş vakaların kısa sfcrede dfczeldiği bilinmektedir. Size 25 ve 40 ppm kolloidal gfcmfcş suyu f6nermekteyiz. Kolloidal Gfcmfcş Suyu Cildi yatıştırıcı, besleyici, yumuşatıcı ve nemlendirici f6zelliğinin yanısıra cilt sebumunu kontrol altına alarak akne oluşumunu engeller. Yorgun cilt esneklik kazanır.

    YanıtlaSil