19 Şubat 2011 Cumartesi

Lida Kargo Seçenekleri

Lida hapını vereceğiniz siparişler en hızlı şekilde teslimatı sağlanır. Lidayı sipariş verdiğinizde kapıda ödemelerinizi kargo ücretimiz bulunmaktadır. Kapıda nakit ödeme sipariş formunu doldurarak veya sipariş hatlarımızdan müşteri temsilcimizi arayarak siparişi beraber oluşturabilirsiniz. Kapıda ödemelerde Tüm Türkiye il ve ilçelerine hizmetimiz bulunmaktadır. Büyük illere 1 günde teslimat uzak ilçelere ise 2-3 iş günü içerisinde teslimat sağlanır. Ankara’dan vereceğiniz siparişler ise gün içerisinde teslimatı sağlanır. Kapıda nakit ödemelerde 4.99 tl alacağınız ürünün kargo ücreti bulunmaktadır. Kredi kartı ile yapacağınız ödemelerde kargo ücretsizdir.


Lida Zayıflama hapını sipariş verdiğiniz kredi kartı ile online yapacağınız ödemelerde isteğinizi göre kargo seçebilirsiniz. Firmamız Ups Kargo ile anlaşmalıdır. Sipariş verdiğiniz de ups kargoya verilerek ürün size ulaştırılır. Ups Kargo ile gönderim istemeyen müşterilerimiz için ise diğer tüm kargolarımız seçebilirler ama ödemeyi sitemizden kredi kartı ile online yapmaları gerekmektedir. Kredi kartı ile online yapacağınız ödemelerde istediğiniz kargo ile gönderim sağlanmaktadır. Kredi kartı ile online ödeme yapan müşterilerimiz kendisine en yakın kargoyu seçebilirler. Vermiş olduğunuz sipariş firmamızın gizlilik ilkesine vermiş olduğu önem ürününüzü kapalı pakette kargo firması bile içinde ne olduğunu bilmeden size teslim edilecektir. 12 Büyük illere hızlı teslimatlarımız vardır. Ankara’dan vereceğiniz siparişler aynı günde teslimatı sağlanır.

Kargo Firmaları;
Ups Kargo

Ptt Kargo

Yurtiçi Kargo

Sürat Kargo

Aras Kargo

DHL Kargo

Fillo Kargo

Express Kargo

MNG Kargo

1 yorum:

  1. Bana gf6re e7ok kazanmak değil, stloduğun ve ortaklığın pekişmesi.Henfcz yeni başladım.Daha f6deme almadım.Ama kalitenizi ve dfcrfcstlfcğfcnfczfc e7ok metettiler.Siz dfcrfcst ve kaliteli olduke7a, bizlerde (kendi adıma konuşuyorum) elimizden gelen tavsiyelerimizi yapacağız.Reklamstore ailesine başarılar, yayıncı arkadaşlarıma bol kazane7lar diliyorum

    YanıtlaSil