19 Şubat 2011 Cumartesi

Kampanyalı Lida

lida kampanya


1 kutu lida 50 TL + 1 kutu Ozon yağı + Kargo Ücretsiz
2 kutu lida 95 TL + 1 kutu Ozon yağı + Kargo Ücretsiz
3 kutu lida 135 TL + 1 kutu Lida Hediye + Kargo Ücretsiz
4 kutu lida 160 TL + 2 kutu Ozon yağı + 1 kutu Lida Hediye + Kargo Ücretsiz
5 kutu lida 190 TL + 3 kutu Ozon yağı + 1 kutu Lida Hediye + Kargo Ücretsiz
10 kutu lida 390 TL + 2 kutu Ozon yağı + 2 kutu Lida Hediye + Kargo Ücretsiz
20 Kutu lida 780 TL + 4 kutu Ozon yağı + 4 kutu Lida Hediye + Kargo Ücretsiz

Kampanyalarımız Stoklarımız İle Sınırlıdır. Kampanyamız bitiş tarihi 30 Mart’da Sonu erecektir.

Kampanya Kısa süre için geçerlidir bu kampanyayı kaçırmayın. Kampanyadan yararlanın ve yaza sağlıklı ve doğal bir vücut sağlayarak girebilirsiniz. Lida zayıflama hapı, sizlerden gelen yoğun istek üzerine lida kullanıcılarına lida hapı yaza hazırlık kampanyasını tüm Türkiye il ve ilçeler olmak üzere lida zayıflama kapsülünde gerçek lida’yı şubat ve mart ayında yaza hazırlanmanız ve daha ucuza lida almanızı ekonominize azda olsa katkıda bulunmak için, lida zayıflama hapı kampanyasını başlattık.

Orijinal lida kampanyasına sizde katılmak isterseniz mart ayına kadar yapacağınız lida siparişlerinde sizlere güvenli ve kapalı poşet içerisinde size özel pakette gizlilik ilkesine dikkat ederek adresinize kadar getiriyoruz. Dilerseniz kapıda nakit ödeme yapabilirsiniz. Dilerseniz kredi kartı ile online ödeme yapabilirsiniz.
Kapıda ödemelerde kargo ücretimiz 5 tl dir.
Kredi kartı ile web sitemizden yapacağınız ödemelerde kargo ücreti almıyoruz. Eft, havale, posta çek hesabına yapılan havalelerde kargo ücreti almıyoruz.

Vermiş olduğunuz siparişlerde ister telefonla isterseniz mail yolu ile bizlere 7/24 sipariş verebilirsiniz. Lida müşteri hizmetleri telefonlarından istediğiniz saatte sipariş oluşturabilirsiniz.

Kargoya verilen ürünlerde siparişi iptal seçeneğimiz yoktur. Siparişinizi verdikten yarım saat sonra iptal etme hakkına sahipsiniz.

Tüm kredi kartları geçerlidir. Finans kartta peşin fiyatına 12 aya kadar taksit yapabilirsiniz.
Bu sitede satılan lida orijinal olup aksini ispatta paranız iade edilir.

Lida zayıflama hapı tüm Türkiye genelinde kampanyamız geçerli olup, lida siparisi vermiş olduğunuz illere göre lida İstanbul, Ankara İzmir, adana, mersin, Antalya, Hatay, Çanakkale, Diyarbakır, Malatya, bursa, Çankırı, çorum, Kırşehir, Nevşehir. Kayseri, büyük illere aynı gün kargoya veriyoruz.

1 yorum:

  1. - Otto, you continue to ipmress with every single wedding you post. You really are able to tell a wonderful story with just several frames, which I find amazing. I'm with Becca in eagerly awaiting more photos.

    YanıtlaSil