19 Şubat 2011 Cumartesi

Lida Nasıl Kullanılır

Lida Nasıl Kullanılır?

Lida Yosun Kapsülü, hergün sabah 2 su bardağı (tercihen ılık) su yardımı ile 1 kapsül alınır. Kapsül alındıktan 20 – 30 dakika sonra kahvaltı yapılır. Lida kullanımı süresince günlük asgari 2 LT. su tüketimi tavsiye edilmektedir.

Önemli: Lida, rejim ve diyet desteği gerektirmeden zayıflatabilen bir üründür. Lida kullanımı süresince yeme düzeninin bilinçli olarak kontrol altında tutulması (rejim ve diyet programı ile kullanılmaz) sakıncalıdır.

Ürün mutlaka sabah 1 kapsül alınmalı ve 20 – 30 dakika sonra kısıtlamasız ve doyurucu olmak kaydı ile mutlaka kahvaltı yapılmalıdır. Ürünün kullanımı süresinde sabah kahvaltısının ihmal edilmesi durumunda halsizlik, mide bulantısı gibi yan etkiler gözlemlenmiştir.

2 yorum:

  1. diyor ki:Dry skin is quite at risk of pre-mature growing older! Therefore those using dried up and also edxented pores and skin start spoiling your skin layer using numerous regarding hydrating natural skin care merchandise and anti-aging natual skin care nutritional supplements that will aid your own parched as well as dull epidermis regain wetness as well as exude in which healthy and also younger gleam! It is possible to detox your skin layer and maintain a normal and youthful glow using anti-aging skincare dietary supplements!

    YanıtlaSil
  2. EVY6bu slemdgwpthbk, [url=http://smfasvmfxpwc.com/]smfasvmfxpwc[/url], [link=http://ufljchtrhkvu.com/]ufljchtrhkvu[/link], http://jqfcixadvprk.com/

    YanıtlaSil