26 Mart 2012 Pazartesi

Kilo vermek için detaylı şınav çekmek

Kilo vermek için detaylı şınav çekmek

Göğüsü güçlendirir :

Ayak parmaklarınızı veya dizlerinizi yere koyarak kendiniz için uygun şınav pozisyonunda durun . Göğsünüz neredeyse yere dokunana kadar vücudunuzu indirin ve sonra tekrar yukarı itin . Dirseklerinizi düzleştirirken , omurganızı yukarı doğru kaldırın  ( böylece sırt kaslarınızı da  çalıştırırsınız ) . Karnınızın yere sarkmasına izin vermeyin ; alt sırtınızı desteklemesi için karın kaslarınızı içeri doğru çekin . Bu , alt sırtınızdan gereksiz gerilimi engeller . Bu egzersiz sırasında karnınızı içerik çekik tutmak , karın kaslarınızı güçlendirmeye yarar . Eğer alt sırtınız acımaya başlarsa , hafifçe kaldırın ve poponuzu sıkarak kuyruk sokumunuzu kıvırın . Çenenizi hafifçe kalkık tutun ve parmak uçlarnızın on beş santim önüne bakın . Bu , sizi göğüsünüzü kullanmaya zorlayacaktır ve boynunuzu fazla uzatamazsınız.

Yapabildiğiniz kadar çok şınav çekin (bu , başarısızlığa doğru egzersizdir ve kaslarınızda güç proteinleri oluşturur ) Eğer çok zor gelirse , sadece hareket etmeden göğsünüzü yerden yukarıda tutun ya da piramit şınav tekniğini kullanın : Beş şınav çekin , yukarıda beş saniye bekleyin . Sonra dört şınav çekin , yukarıda dört saniye bekleyin . Bu şekilde sonunda bire kadar inin.

Eğer fiziksel yapınız nedeniyle bunları yapmanız mümkün değilse size Lida zayıflama hapını öneririz . Lida zayıflama hapı bitkisel ve doğal formülü sayesinde sizi yormadan ve kısıtlamadan doğal bir şekilde zayıflatacaktır . Sizde zayıflamak istiyorsanız Lida zayıflama hapı kullanmalısnız.

1 yorum:

  1. fYNCX9 jzwrwurwohag, [url=http://wuighkgtubew.com/]wuighkgtubew[/url], [link=http://xxemkiqtxhfg.com/]xxemkiqtxhfg[/link], http://liuwkhxfrstz.com/

    YanıtlaSil