Besinlerimizde ki değerlerin kaybolmaması için aşağıdaki yöntemleri dikkate almalısınız ;
- Yemekleri yemek saatinden kısa bir süre önce hazırlamak
- Besinleri akan suyun altında yıkamak
- Sebzeleri küçük parçalara ayırmamak
- Sebzeleri kapalı bir kapta az su ile diriliğini kaybetmeden kısa bir süre haşlamak.
- Sebzeleri kaynattıktan sonra sonra suyunu değerlendirmek. ( Ispanak hariç )
- Haşlanmış sebzeleri , pişirilmemiş sebzelerle yeniden değerlendirmek.
- Patatesleri kabuklarıyla pişirmek ( Haşlamaya ya da fırında )
- Et ya da balığı yağsız pişirmek.
Lida kilo verdirme hapını kullanmalısınız . Lida doğal bir şekilde kilo vermenizi sağlar ve metabolizma sisteminizi değiştirerek hızlandırır. İçerdiği B ve C vitaminleri sayesinde kilo verirken kaybettiğiniz değerleri geri almanızı sağlar. Kilo verildikten sonra sarkma ve selülit gibi sorunları engeller , doku sıklaştırma özelliğine sahiptir.
0 yorum:
Yorum Gönder