26 Ocak 2012 Perşembe

İsveç Şurubu Hangi Hastalıklara İyi Gelir?


İsveç Şurubu genel anlamda baktığımız zaman, bir çok hastalığa iyi gelen bir üründür. Yani, tek bir hastalığa karşı var olan tedavi edici özelliği bulunmamaktadır. Tam tersine, çoğu hastalıkta kullanılabilen bir tedaviye yardımcı ek üründür. Bir çok kişi bu konuda her zaman İsveç iksirini ya da benzeri ürünleri direk belli bir hastalığın tedavisinde kullanılır diye düşünerek almaktadır. Bu çok yanlış bir düşünce olmaktadır.
isvec_surubu_faydalariÇünkü, ürün tek bir hastalığı ve hiç bir hastalığı doğrudan tedavi etmez. Sadece, bir çok hastalığın tedavi aşamasında sizlere yardımcı olur; tedaviye yardımcı doğal takviyedir çünkü. Bu nedenle de oldukça fazla faydası bulunmaktadır. Bu faydaları sayesinde, sizlere çok daha sağlıklı bir yaşam sürebilmeniz konusunda büyük oranda yardımcı olur. Bu nedenle de dilediğiniz zaman sitemiz üzerinden orjinal İsveç Şurubu satın alabilir ve sizlerde faydalarını kısa süre içerisinde her türlü durumda görebilirsiniz.
İsveç Şurubunun Faydaları
1.Eğer o sık sık koklanır, koku burundan çekilirse, ense kökü onunla nemlendirilir ve onunla ıslatılmış bir bez kafanın üstüne koyulursa, ağrılar ve baş dönmeleri yok olur, bellek ve beyin güçlenir.
2. Çiçek hastalığı ve her türlü egzamalar, burundaki veya bedenin herhangi bir yerindeki kabuklar, şurupla sık sık nemlendirildiklerin de yok olurlar.
3. Diş ağrılarında, biraz suyun içine bir yemek kaşığı dolusu şurup karıştırılır ve bu sıvı bir süre ağızda tutulur veya ağrıyan diş bir pamukla ıslatılır. Ağrı diner ve çürük iyileşir.
4. Dildeki kabarcıklarda veya daha başka rahatsızlıklarda, şurupla sık sık nemlendirildiğinde, kısa sürede iyileşme görülür.
5. Eğer gırtlak hasta veya yaralı ise bu yüzden yiyecek ve içecek rahat yutulamıyorsa sabah, öğlen ve akşamları şuruptan alınır ve yavaş yavaş yutulur. Gırtlağın ateşi azalacak veyara iyileşecektir.
6. Mide kramplarında, bir yemek kaşığı dolusu alınmalıdır.
7. Kolitlerde, üç yemek kaşığı dolusu, arka arkaya ve yavaş yavaş alınmalıdır. Kısa sürede rahatlanacaktır.
8. Bedendeki gazları böler ve karaciğeri serinletir. Tüm mide rahatsızlıklarını ve bağırsak dizensizliklerini yok eder, dışkılama zorluklarını ortadan kaldırır.
9. Eğer kötü sindiriyor ve yenenleri içinde tutamıyorsa, o mide için çok iyi bir ilaçtır.
10. Aynı biçimde, safra kesesi ağrılarına da iyi gelir. Her gün sabah ve akşam bir yemek kaşığı dolusu içilip geceleri de kompres yapıldığında, tür ağrılar kısa sürede yok olur.

0 yorum:

Yorum Gönder