21 Aralık 2011 Çarşamba

Lida Hakkında Bilgiler

Tarım bakanlığı onaylı olan lida bir ilaç olmayıp tamamen bitkisel bir üründür.
 İçerisinde ilk bolarak Turunç çiçeği ekstresi olmak üzere  toplamda 9 çeşit bitki ekstresi bulunmaktadır.Ve Lida zayıflama hapı unutmamak gerekir ki besin takviyesidir.

İçerisinde bulunan moleküller ile Lida zayıflama hapı iştah kesici olup her zaman tokluk hissi verir. Hareketsizlik ve aşırı yemek veya gıda tüketimi sonucu vücutta oluşan yağ birikintisinin  yakılmasını sağlayan oldukça güvenli bir üründür. İçeriğinde kesinlikle kimyasal herhangi bir bileşim bulunmamaktadır. Ve yan etkisi bulunmamakta olup vücuda zarar vermemektedir. Ağız kuruluğu ve baş dönmesi gibi sorunlar vücut alışkanlık kazanmadığından zaman içerisinde alışkanlık sağlandığında böyle bir propleminiz kalmıyor. Bağışıklık kazanmak için devamlılık sağlamanız gerekmektedir. Orjianl Lida olduğunu yada sahte olduğunu da aşağıda nasıl ayıracağınız belirtilmiştir. Orjinal lida zayıflama hapı kullanmaya dikkat ediniz.

Orjinal Ambalajı Sahte Ambalajdan Ayırım Bilgileri


1. Paketin üzerinde bulunan filigranda kullanılan dalgalı desende küçük küçük karakterlerle sahteden korunma teknolojisi uygulanarak "KMDL" yazısı ancak 8 büyütmeli büyüteç ile okunabilir.
2. Döndürüldüğünde renk değiştiren hologram mevcuttur.
3. Işıksız ortamda renk mattır.

0 yorum:

Yorum Gönder